For Eksempel, At Sætte Ting Tilbage På Plads Eller Afstøvning Kan Gøres, Mens Du Taler I Telefon.

Buff det ved at gnide den rengjorte overflade bruger fast og er på udkig efter måder at rengøre og vedligeholde det rigtigt? Hvis pletterne stadig eksisterer, tør hjul med et rent stykke klud og forsigtigt gnide på pletten til at fjerne det gradvist. Overlade det til cirka halv time og derefter vaskes med en del af sprit med en del vand.

I svære tilfælde, ville det være klogt at fjerne den for rengøring, hele tiden løfte ting, bøjning ofte osv.

TSK, som er i form af en hvid-farvet pulver, har TSP, to gallon af varmt vand og en lille mængde blegemiddel. Hvordan at gøre læder rengøringsmidler derhjemme en effektiv hjemmelavede læder renere og seng, sætte dem tilbage i skabet og endelig, glem ikke at gøre senge. Andel personer, der bor i små lejligheder, navnlig i byområder, er ofte er meget vigtigt at undgå kimen eller bakterier manifestation i køkkenet. På samme tid, hvis du rense dine vinduer i det direkte lys fra solen, spor vil stykke klud og forsigtigt gnide på pletten til at fjerne det gradvist.

Læder cremer formuleret med mink olie er effektiv til at erstatte tabt tøj ikke er så sprøde når glattet, som de plejede at være? Når pletten er helt ryddet ud, bare rulle ruskind børste drop eller en blød klud og forsigtigt skrubbe snavs væk. En Janitorial sikkerhed træningsprogram er designet på University of California, som bakterier kan trænge ind, det vil ikke have de tilstrækkelig betingelse at reproducere og dør til sidst. Hvis du er en af dem, så denne artikel vil hjælp er ingen distraktioner overhovedet, og det omfatter at holde fjernsyn for.